Trækstien og Gudenåcentralens Plantage.

Vi har været her før, Sahl rasteplads ved Tange sø hvor vi igen parkerede bilen. Sidst gik vi af trækstien mod Kongensbro, denne gang gik turen den modsatte vej mod Tangeværket. Og lad mig sige med det samme, det er en lidt kedelig tur, en lang og næsten lige grusvej, ikke det mest ophidseende, så jeg valgte at dreje ind på en af de mange skovveje som går ind i Gudenåcentralens Plantage. At gå ind i plantagen, gav en helt og anderledes positiv tur, 2 gange så vi kronvildt sjovt nok var de ikke på foderpladsen med gulerødder men ude på åben mark, vi så også skovskade og et par musvåger, så alt i alt en god tur.Her link til kort med trækstiens vandreruter, dagens tur er på side 4.

Udgivet i Vandring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *