Ahl Plantage.

Som altid, når jeg er på tur med hunden er det altid spændene om der kan findes et sted med en god historie.

Turen i dag gik til Ahl plantage tæt på Ebeltoft, først en tur rundt i plantagen og derefter en tur langs kysten op mod færgelejet hvor Molslinjen holder til, start og parkering ligger tæt på egernstien 2A 8400 Ebeltoft.

I dag var der nogen steder meget vand, men vi vender tilbage til sommer og går af de stier vi ikke fik set i dag.

Så er der det med historien, i plantagen boede engang, Svenske-Grethe – en eventyrlig kvinde, historien om hende kunne jeg selv fortælle, men det er allerede gjort af en som virkelig kan fortælle historie så klik på link for at læse en spændene og humoristisk historie.

Klik her for at læse om Svenske Grethe.

Udgivet i Vandring.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *